Privatnost Podataka

Izjava o privatnosti

Ova izjava o povjerljivosti podataka odnosi se na povjerljivost podataka koji se nalaze na Internet stranici iherbkodzapopust.gothealternativeway.com  i koje su korištenjem te stranice prikupljene i pohranjene u bazama podataka iHerb Kod Za Popust.

iHer Kod Za Popust kao pružatelj usluga Internetske stranice iherbkodzapopust.gothealternativeway.com pridržava se zakonskih propisa sa ciljem zaštite privatnosti korisnika.

Upućuju se Krajnji korisnici da pročitaju sve navedeno na ovoj stranici kako bi lakše razumjeli koje informacije is Kod Za Popust prikuplja i kako ih koristi.

Krajnji korisnik koji ima bilo kakva pitanja u vezi povjerljivosti podataka može poslati e-mail poruku na adresu [email protected]

Upućuju se Krajnji korisnici da pažljivo pročitaju ovu izjavu o povjerljivosti podataka. Pristupanjem ili uporabom naše internetske stranice, Krajnji korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima uporabe iherbkodzapopust.gothealternativeway.com internetske stranice.

Ukoliko se Krajnji korisnik ne slaže s ovom Izjavom o povjerljivosti, upućujemo Krajnjeg korisnika da napusti te ne pristupa i ne koristi Internetsku stranicu iherbkodzapopust.gothealternativeway.com

Ovu izjavu o povjerljivosti podataka iHerb Kod Za Popust može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta izjave o povjerljivosti podataka u dijelu “”Privatnost podataka”” na Internet stranici. Izmjene izjave o povjerljivosti podataka stupa na snagu odmah nakon objave na Internetskoj stranici iherbkodzapopust.gothealternativeway.com

Svaki Krajnji korisnik sam je odgovoran i dužan periodično pregledati ovu stranicu i proučiti bilo kakve promjene u Izjavi o povjerljivosti podataka. Nastavak uporabe ove Internetske stranice od strane Krajnjeg korisnika nakon stupanja na snagu takvih izmjena, podrazumijeva da Krajnji korisnik potvrđuje i prihvaća sve uvjete tako izmijenjene Izjave o povjerljivosti podataka.

iHerb Kod Za Popust prikuplja informacije koje identificiraju specifičnog Krajnjeg korisnika. Kada se Krajnji korisnik uključi u određene aktivnosti na iherbkodzapopust.gothealternativeway.com Internetskoj stranici, kao što su ispunjavanje anketa, objavljivanje komentara, slanje povratnih informacija iHerb Kod Za Popust može od Krajnjeg Korisnika zatražiti pružanje određenih informacija o sebi kao što su ime i prezime, e-mail adresa, te druge s tim povezane informacije Uključivanje u Identifikacijske aktivnosti i davanje osobnih podataka je odluka Krajnjeg korisnika. Ako Krajnji korisnik ne pruži te obavezne informacije za određenu aktivnost koja ih zahtijeva, neće mu biti dopušteno uključivanje u takvu aktivnost.

iHerb Kod Za Popust neće dijeliti osobne podatke Krajnjeg korisnika s drugim stranama osim u slučajevima navedenim u slijedećoj točki i u situaciji kada to pozitivni propisi zahtijevaju.

Osobne podatke će iHerb Kod Za Popust koristiti za slanje i distribuciju  promocijskih e-mail poruka, analizu podataka.

Krajnji korisnik ima mogućnost pristupa i promjene osobnih podataka koje pruži iHerb Kod Za Popust. Krajnji korisnik može promijeniti bilo koju od svojih osobnih podataka slanjem e-mail poruke na [email protected] U toj e-mail poruci Krajnji korisnik treba navesti svoje ime i prezime, adresu i e-mail adresu, te koje informacije želi nadopuniti.

Kao uvjet korištenja iHerb Kod Za Popust usluga, iHerb Kod Za Popust traži dozvolu Krajnjeg korisnika za slanje Promocijske e-mail poruke. Ukoliko Krajnji korisnik ne želite primati e-mail poruke u bilo kojem trenutku nakon registriranja može odabrati opciju otkazivanja primanja e-mail poruka slanjem e-mail poruke na [email protected] ili odabirom opcije otkazivanja newslettera koja se nalazi u svakoj newsletter poruci.

Zaštitu podataka iHerb Kod Za Popust uzima ozbiljno i poduzete su razne mjere opreza kako bi zaštitili osobne podatke. Nažalost, niti jedan prijenos podataka preko Interneta, ili bilo koje bežične mreže ne može biti 100% siguran. Kao posljedica toga, iako iHerb Kod Za Popust provodi komercijalno razumne zaštitne mjere za zaštitu podataka ne može jamčiti zaštitu bilo koje informacije prenesene na, ili s iherbkodzapopust.gothealternativeway.com Internetske stranice te nije odgovoran za radnje bilo koje treće strane koja takve informacije primi.

Maloljetnici mlađi od 14. godina ne smiju koristiti iherbkodzapopust.gothealternativeway.com Internetsku stranicu. iHerb Kod Za Popust ne prikuplja ili zadržava informacije od bilo koga tko je mlađi od 14. godina te stoga ni jedan dio ovih Internetskih stranica nije dizajniran na način da privuče bilo koga tko je mlađi od 14. godina.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici iHerb Kod Za Popust i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.